INFOBOX

Hírlevél

Eddig elküldött, fontosabb hírleveleinket itt visszanézheti.


 

Denon Prime

2017 éve elején látott napvilágot a DENON DJ PRIME szériája, ami 3 termékből áll: VL12 Direkt meghatású dj lemezjátszó, SC5000 dj és média lejátszó, X1800 4 csatornás dj keverő. Termék videók és ismertetők: ITT


 

Fényvezérlő applikáció

EUROLITE ingyenes fényvezérlő applikáció. Bővebb információ, letöltési link és a bemutató videó ITT érhető el.


 

Eurolite X-series

Az egyik legprofibb mozgófejes, intelligens lámpák termékcsoportja, amit az EUROLITE az asztalra tett. Tekintse meg az X sorozat tagjait.


 

EUROLITE Pro Control DMX Software 1024

Fényvezérlő számítógéphez, magas színvonalon és alacsony áron. Ez jellemezi az EUROLITE Pro Control DMX Softwer 1024 Interface-t. A képre kattintva egy rövid termékismertetővel és ingyenes szoftver letöltési lehetőséggel találkozhat.


 

omnitronic-2000-dj-szeria

Kifinomult vonalak, többfunkciós használat! Ez jellemzi az OMNITRONIC 2000-es szériát. Tagjai a multifunkciós cd lejátszó, keverő és kontroller.


 

Omnitronic VFM series

A VFM sorozatú műanyag, két utas hangfalcsalád széles kínálattal rendelkezik. Passzív és aktív kivitelben, kedvező áron kaphatóak. Az aktív termékeket a gyártó bővítette médialejátszós és bluetooth-os verzióval is. Minden szériában 4 féle teljesítményű van. 160W-tól 300W-ig. Ügyfélszolgálatunkon most van lehetőség bemutató darab kipróbálására is! Kérjen időpontot, szívesen látjuk!