dB Technologies – DVX P8 hangfal, 600W (300W RMS), 8″/1″, 125 dB max SPL

Érdeklődjön

Rendelhető

Cikkszám: DVX P8 Kategória:

Termékleírás


A DVX P8 egy erőteljes 8″ / 1″ összeállítású, két-utas passzív hangfal, melynek nyír rétegelt lemez hangfaldoboza kimondottan beszéd és háttér-, illetve egyéb zenei alkalmazások visszaadására lett tervezve közepes vagy nagyméretű helységek számára.

A kiváló minőségű 8″ woofer, egy forgatható, állandó irányítottságú tölcsérre szerelt 1″ neodímium nyomókamrás driver, valamint a precíziós filterekkel ellátott prémium crossover maximális beszédérthetőséget és kiváló hangképet biztosít ennek a hangfalnak bármekkora hangnyomás mellett is. Nem csak ezek, de a kompakt méret, az alacsony súly és strapabíró kialakítás együttesen helyezik jogosan a dB Technologies prémium minőségű passzív hangfalai közé.

Passzív hangfal, 600 Watt

A DVX P8 egy 8″ wooferrel (2″ tekercs) és egy 1″-os (1,5″ tekercs), 90°x70° lesugárzási szögű, állandó irányítottságú, forgatható tölcsérre szerelt nyomókamrás driverrel van ellátva. E mellet egy passzív crossovert is tartalmaz 12 dB/oktáv emelkedésű alul áteresztő-, illetve 18 dB/oktáv emelkedésű felül áteresztő filterrel, valamint önkioldó hővédelem-áramkörrel rendelkezik a magassugárzó áramkörén, így védve a magassugárzót az elhúzódó túlterheléstől.

A hatalmas sokoldalúságot támasztja alá a felső fogantyú, amely lehetővé teszi a könnyű szállítást, a hangfal oldalán található, a rögzítőkonzol számára fenntartott 2 függesztési pont, 12 db M8 menettel ellátott riggelési pont, valamint egy szabványos (36 mm átmérőjű) alumínium statívhüvely. A két különböző dőlésszögben (40° és 20°) csapott hátoldal lehetővé teszi a színpadi monitorként történő felhasználást, a forgatható, állandó irányítottságú tölcsér pedig biztosítja a felhasználó számára, hogy ugyanazt a magsfrekvenciás lesugárzást kapja elfektetett, monitor alkalmazás esetében is, mint normál használat esetén.

A DVX P8-at kombinálva a DVX PSW passzív subwoofer családdal, a HPA sorozatú erősítőkkel és az AC26N rendszerprocesszorral egy felsőkategóriás hangrendszert alkothatunk.

Komponensek
Magas hangszóró 1″ neodímium nyomókamrás driver
Mély hangszóró 8″

Általános
Doboz anyaga Nyír rétegelt lemez
Ár megjegyzés darab
Méret 250 x 425 x 260 mm
Tömeg 9.8 Kg

Tulajdonságok
Hangnyomás (folyamatos) 125 dB
Lesugárzási szög ( ° ) 90 x 70 (forgatható)
Ellenállás 8 Ohm
Crossover frekvencia 1800 Hz
Aktív utak Nem
Tovább fűzhetőség paralel
Összteljesítmény 300 W RMS
Kimeneti csatlakozók Speakon
Frekvencia átvitel 70 Hz – 20 kHz (-10 dB), 100 Hz – 20 kHz (-6 dB)
Bemeneti csatlakozók Speakon