Denon DJ – VL12 Prime lemezjátszó, 5kgf/cm, 8-16-50% pitch, izolációs kialakítás, RGB Led

245.990 Ft bruttó / db

Rendelhető

Cikkszám: VL12 PRIME Kategória:

Termékleírás


Denon DJ – VL12 Prime

Direkt hajtású lemezjátszó piacvezető forgatónyomatékkal, állítható sebességszabályzási intervallummal, izolációs talapzattal, RGB megvilágítással és professzionális, fém készülékházzal

A Denon DJ bemutatja az új VL12 Prime direkthajtású professzionális DJ lemezjátszóját. A piac eddig nélkülözte az olyan kompromisszummentes, önálló fejlesztésű lemezjátszót, amely rendhagyó izolációval és audio tulajdonságokkal, valamint strapabíró konstrukcióval rendelkezik ? a legfontosabbakkal az igényes profik számára. A VL12 Prime egy abszolút különlegesség, egy határok nélküli lemezlejátszó, amiről eddig csak álmodtak a DJ-k.
A VL12 fejlesztése az alapoktól történt, a cél az ideális professzionális DJ lemezlejátszó megalkotása volt. Az ellenálló, teljesen fém konstrukció és az állítható forgatónyomaték a záloga, hogy minden stílusban helytáll a készülék, legyen szó akár scratch-ről vagy mixelésről. A talapzatot négy speciális izolációs láb biztosítja, amivel a VL12 ellenáll szinte bármely felhasználási környezetben keletkező vibrációnak. A sebességszabályzás széles tartományban állítható, +/- 8-50% érték között.
A kapcsolható alacsony- és magas forgatónyomaték minden esetben garantálja a megfelelő indítást, a precíz S-kar pedig biztosan követi a barázdát, a legapróbb részleteket is közvetítve. A megnyerő külső érdekében a tányér karimája RGB megvilágítást kapott, melynek színe és fényereje is szabályozható. A VL12 Prime egyszerre kínálja a vonzó kialakítást, a kimagasló teljesítményt és építési minőséget.

Főbb tulajdonságok:

– Az izolációs talapzat elnyeli a nem kívánt rezgéseket
– Piacvezető, 5kgf/cm forgatónyomaték ?High? beállítás esetén
– Innovatív, pontos és kényelmes ütemigazítást biztosító tányérkialakítás
– Izolált motor kialakítás az optimális jel/zaj arány érdekében
– S-kar a pontos lejátszásért
– Átgondolt kialakítású kar rögzítés
– Minőségi fém kar és szálcsiszolt gombok
– 2-sebességű működés: 33 1/3 és 45 RPM (45 RPM adapter mellékelve)
– Állítható sebességszabályzási intervallum: 8%, 16%, 50%
– Beépített RGB megvilágítás a tányér körül, választható színnel és fényerővel