ÁSZF – árak

ÁRAK


Webáruházunkban feltüntetett valamely szolgáltatásunk akkor ingyenes, ha az külön feltüntetésre kerül, ellenkező esetben annak igénybe vételéért minden esetben az ott feltüntetett ellenértéket kell vásárlónknak megfizetni. Társaságunk szabadon élhet az árváltoztatás jogával. Az árváltozások akkor lépnek életbe, amikor a webáruházban online megjelennek. A közölt árak áfásan (bruttó) vannak feltüntetve. Az árakat minden eseteben a Magyar Köztársaság törvénye szerinti ÁFA terheli. Az árak minden esetben a Magyar Köztársaság törvényes fizetőeszközében kerülnek megállapításra. A közölt árak a házhoz szállítás költségeit nem tartalmazzák! Házhoz szállítás esetén csomagolási költséget nem számítunk fel. Az akciós árak mindig a készlet erejéig, illetve az akció időtartamáig érvényesek!

Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő „0” Ft-os vagy „1” Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a vásárló elállhat vásárlási szándékától.

Webáruházunkban minden egyes terméknél szerepelő ár megegyezik „készpénzes”, vagy „utalásos” fizetés esetén, valamint árakció esetében egy „akciós ár” estében is. A „készpénzes” ár készpénzfizetés, utánvétes fizetés, előre átutalásos fizetés és 24 órán belül teljesített átutalásos fizetés esetén érvényes. Az „utalásos” ár előre megállapodott határidejű banki átutalásos fizetés esetén érvényes. Az „akciós” ár a készlet erejéig, illetve az akció időtartamáig érvényes, bármely fizetési mód esetében.