ÁSZF – megrendelés

MEGRENDELÉS


TISZTELT LÁTOGATÓNK! FÉNYTECHNIKA ÉS HANGTECHNIKA WEBÁRUHÁZUNKBAN AZ ALÁBBIAK SZERINT LEHETSÉGES A VÁSÁRLÁS:

– A minimális vásárlás összege bruttó 35.000 Ft. (Azonnal elvihető termékekre nem érvényes!)
– Fizetés csak előre utalással lehetséges. (Azonnal elvihető termékekre nem érvényes!)

Rendelés leadás után visszaigazoló e-mailben díjbekérőt küldünk, melynek kifizetése után egyenesen a megrendelőnek küldetjük a termék(ek)et központi raktárunkból. Ennek átfutási ideje kb. 5 munkanap. Megértését köszönjük.

Vásárlóinkról:

Webáruházunkban megtalálható bármely áru vásárlója lehet bármely, szolgáltatásainkat igénybe vevő természetes személy, jogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet.

Leendő vásárlóinkat kérjük, hogy első vásárlásuk előtt regisztrálják magukat. A regisztrációval vásárlónk tudomásul veszi a „Vásárlási feltételekben” foglaltakat. A vásárláshoz regisztráció kötelező.

Ha vásárlónk elfelejti jelszavát, kérésére újra rendelkezésre bocsátjuk. A jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség. A hibás regisztrációs lapok elküldéséből keletkező károkért a szolgáltató nem vállal felelősséget.

Vásárlás, megrendelés:

A webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon. A Felek közötti szerződés a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően a rendelés leadásával jön létre. A felek között ily módon, magyar nyelven létrejött szerződés, írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja, és annak létrejöttét követő 12 (tizenkettő) hónapig őrzi.

A rendelések feldolgozása munkanapokon történik 10:00-18:00 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben telefonon vagy e-mailben visszaigazolja a megrendelést. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számítva átlag 5-10 nap. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor.

Jogi és e-környezet:

Webáruházunkból történő vásárlásokat az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény Ektv. továbbá a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm.rendelet, a fogyasztóvédelemről  szóló 1997.évi CLV. törvény, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959.évi IV.törvény szabályozza.