ÁSZF – szállítás

SZÁLLÍTÁS – ÁTVÉTEL


A szolgáltató a megrendelt árut a megrendelést követő 48 órán belül házhoz szállítja saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, amennyiben a megrendelt termékek raktáron vannak. Ettől eltérő esetben a szállítás pontos idejét egyeztetjük Vásárlóinkkal. A hétvégén vagy ünnepnapokon érkezett megrendelés a munkaszüneti napot követő első munkanapon számít beérkezettnek. Előre utalás esetén bruttó 1.990 Ft. / csomag. Utánvétel esetén bruttó 1.990 Ft. / csomag. Mindkét esetben bruttó 100.000 Ft. feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjmentes.

Kivételt képeznek a hosszú áruk, vagyis amiknek valamelyik oldala meghaladja a 250 cm-t. Ezek a termékek házhoz szállítási díjai külön kerülnek kiszállításra. Minden esetben egyedi díjszabást igényel, amit a szállítócég határoz meg és 50%-ban a Vásárlót terheli. Hosszú áru rendelés estén mindenféleképp kérjen szállítási ajánlatot.

A szerződésben vállalt határidőn belül történő teljesítésért mindent megteszünk. Ha a szerződést ennek ellenére mégsem tudjuk teljesíteni, mert az áru mégsem áll rendelkezésre, haladéktalanul tájékoztatjuk vásárlónkat, és részére a már megfizetett összeget visszatérítjük. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a szolgáltatót kártérítési kötelezettség nem terheli.

A megrendelés napján érvényes árlista az irányadó, a szerződéses ár a rendelés visszaigazolásban szereplő, illetve a vásárlás előtt visszaigazolt ár. A várható szállítási napon kérjük, tegye lehetővé a futárnak, hogy a megrendelt termékeket átadhassa. A kiszállítások munkanapokon 8-17 óra között kerülnek teljesítésre.

A szállítási költség a megrendelőt terheli. Ennek összege a választott szállítási mód és a rendelt áru súlya és darabszáma függvényében változhat, de cégünk jelenleg fix szállítási költséggel dolgozik. Házhoz szállítás esetén a szállítási költségen kívül csomagolási költséget nem számítunk fel.

Javasoljuk, hogy megrendelő (átvevő) a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjen megvizsgálni. Ha sérült csomagolású termék érkezik, akkor mielőtt átveszi, mindenképp nyissa ki a futár előtt és győződjön meg róla, hogy a termék nem sérült meg. Abban az esetben, ha a termék is megsérült, nem kötelező átvenni. A futárszolgálat jegyzőkönyvet vesz fel és vissza hozza. Minden más esetben az átvétel kötelező! Ha a terméket átveszi, azzal elismeri, hogy sérülésmentes. Utólag ilyen kifogással nem élhet cégünk felé. Megértését köszönjük!

A lámpatestekhez általában nem tartozik izzó. Abban az esetben, ha a gyártó az izzót tartozékként mellékeli a lámpatesthez, akkor ezt a tényt a termékleírásban jelezzük. Ne felejtsen el a lámpatestekhez izzót rendelni! Izzót, neoncsövet a termék sérülékenysége miatt nem, vagy csak vásárlói felelősségre áll módunkban futárszolgálattal küldeni.

Észrevételek és reklamációk a szállítmányokkal kapcsolatban bármilyen reklamációval, garanciális igényérvényesítéssel kapcsolatban fordulhat hozzánk levélben és személyesen is.

Személyes áruátvétel:

Vásárlóinknak lehetőséget biztosítunk a megrendelt termék(ek) előre egyeztetett helyszínen (ügyfélszolgálaton) történő személyes átvételére az alábbi feltételekkel: cégünk közvetlen értékesítést nem végez, vagyis nincs üzlethelyiségünk, a webáruházban megjelenő termékeket nem tartjuk raktáron csupán beszállítói készletinformációt közlünk, ezért a megrendelések azonnal nem vehetőek át. Az megrendelt termék(ek) beérkezése után minden esetben értesítjük Vásárlóinkat az átvétel lehetséges időpontjairól. Előre egyeztetett helyszínen csak készpénzfizetést áll módunkban elfogadni, a bankkártyával való fizetést technikai okok miatt egyelőre nem tudjuk biztosítani, de a fejlesztés a terveinkben szerepel. Ez az opció bruttó 100.000 Ft. feletti vásárlás esetén választható, vagy törékeny termékek esetén. Ezzel kapcsolatban, minden esetben előre egyeztetés szükséges. Átvételi cím: 1043. Budapest, Csányi László utca 34 (Alfaház)