BRAND – akai

BRAND - akai

Az Akai Pro 1984-es alapításakor lépett az elektronikus zene piacára, egyetlen céllal: olyan eszközöket adni a zenészek kezébe, amelyekre azért van szükségük, hogy új zenei lehetőségeket fedezzenek fel és fejezzenek ki. Azóta az Akai Pro termékei a modern stúdió és élő zene egyik nélkülözhetetlen részévé váltak. Digitális mintavételezési technológiájának kifinomultsága napjaink népszerű zenéinek építőelemévé vált. Az MPC szekvenszeres samplerek kivételessége örökre megváltoztatta a digitális minták képzésével alkotott modern zene útját, amely a zeneszerzés alapja lett.

Az Akai Pro a digitális technológia élharcosaként a zenei eszközök egyik legbefolyásosabb gyártója maradt az elmúlt 20 esztendőben. A cég történelme gazdag és legendás. Az Akai Pro nagy felfordulást okozott a 80-as évek közepén S-900 samplerével, amelyet a sikeres termékek láncolata követett, benne például az MPC sorozatú dobsampler / szekvenszerek, a DR-8 és a DR-16 multirack rögzítők. A kilencvenes években jelentős hírnevet szerzett magának a televíziós és filmes utómunkálatok piacán a DD-8 digitális dubber megalkotásával.

Manapság az Akai Pro folytatja az innovációt. A mintavételező és a szekvenszer termékek, mint az MPD-16 és az MPC-2500 a legfontosabbak nemcsak a felvevő stúdiók, hanem a színpadi élő produkciók számára is. A cég felvevő eszközeinek rendkívül jó a fogadtatása, a DPS-24 digitális személyi stúdió pedig a műfajban már elvárt szint méltó folytatása. Az Akai Pro termékeinek hírnevét megbízható teljesítménnyel és a minőség örökségével vívta ki a stúdió-rögzítés, a DJ eszközök és az élő színpadi produkciók piacán. A szakmában sokan tudják, de az egész országban büszkék lehetünk arra, hogy David Cockerell kutatás-fejlesztési vezető mellett 1998-tól Szalay András az Akai Pro főmérnökeként elévülhetetlen érdemeket szerzett a cég termékeinek fejlesztésében. [2017]

Tekintse meg aktuális termékkínálatunkat itt: Akai Pro termékajánlat 2020 március
Termékeket megtekintheti itt, a gyártócég hivatalos weboldalán (akai.com)
A listában zölddel jelölt termékek most kedvezményes (akciós) áron vásárolhatóak meg!