BRAND – alto professional

BRAND - alto professional

Az ALTO mérnökei hosszú ideig terveztek professzionális hangtechnikai termékeket, együttműködve néhány jelentős pro-audio gyártóval. Az ALTO márka a betetőzése volt egy különc olasz látnok, GP Staffa kutatásainak. GP sugalmazta az önálló ALTO fejlesztéseket. Kiváló ár/teljesítmény arány, felhasználóbarát szemlélet és kezelés. Mindezek jellemezték az ALTO termékeket. R&D (kutatás-fejlesztés) központjaik Olaszországban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban és Tajvanon működtek.

A digitális termékek lelke egy kifinomult DSP processzor, valamint rendelkezésre áll korszerű algoritmusok széles választéka, melyeket saját, speciális szoftveres csapatuk fejlesztett ki az elmúlt 11 évben. Effektprocesszoraik, mint pl. zengető, késleltető, chorus és flanger megtalálhatók a legjobb gitárerősítőkben és stúdió készülékekben. Különösen büszkék azon termékeikre, melyeket elsőként fejlesztettek ki a pro-audio gyártók között.

Mindezen jelentős sikerek és cégtörténeti fejlemények után az ALTO 2011-ben a Numark-csoport tulajdonába került, és azonnal teljes átalakuláson ment keresztül, mind nevét, mind kínálatát tekintve. A régi termékek szinte teljesen megszűntek, helyükre a márkacsoport kínálatába illeszkedő vadonatúj berendezések kerültek. A jelentősen lecsökkentett termékkínálat a minőség javítását hozta magával. Ezzel együtt a fejlesztések folytatódnak, a cégcsoporton belüli technológiák integrálódnak és folyamatosan jelennek meg a mai igényeknek megfelelő eszközök. A régi nevet ennek megfelelően az Alto Professional váltotta fel, és a termékek fejlesztését és tervezését is áthelyezték az Amerikai Egyesült Államokba.

A márka küldetése egyszerű: termékeket alkotni az élő felhasználási körülményekhez, amelyek a szó szoros értelmében lesöprik a versenytársakat a pontosság, a teljesítmény, a rugalmasság, a hordozhatóság és az ár szempontjából egyaránt. Minden kifejlesztett termék, minden kiválasztott alkatrész, és minden egyes gyártási folyamat, amelyet az Alto Professional-nál alkalmaznak, ezt az egyszerű küldetést szolgálja!

Az Alto Professional annak szenteli munkáját, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek évekig kiszolgálják a vevőket, és szigorúan kiáll az út mellett, amelyet maga elé tűzött, vagyis hogy mindent megtesz a kivételes minőségű termékek előállításáért. Olyan szenvedélyesen alkotja meg eszközeit az Alto Professional, hogy segíthessen neked abban, hogy mindenki meghallhassa a zenét, amelyet Te alkotsz vagy játszol! [2017]

Tekintse meg aktuális termékkínálatunkat itt: Showtechnic Hungary – Alto Pro termékajánlat 2020 június
A termékeket megtekintheti itt, a gyártócég hivatalos weboldalán (altoproaudio.com)
A listában zölddel jelölt termékek most kedvezményes (akciós) áron vásárolhatóak meg!