BRAND – db technologies

BRAND - db technologies

Az Accoustic Engineering Bureau (AEB) nevű céget Dr. Ing. Arturo Vicari alapította, több mint 25 éve. A vállalat célja professzionális hangtechnikai termékek, zeneberendezések és installált rendszerek fejlesztése volt, amelyek akkoriban még nem voltak jelen a piacon. Ekkor kezdődött az első vezeték nélküli mikrofonok fejlesztési folyamata. Ezt követték a hangszóródobozok, erősítők és számos más termék.

A dB Technologies márkanevet 1986-ban jegyezték be Olaszországban, azóta is minden audio termék esetén ezzel a névvel találkozhatunk. Az AEB immáron több mint 60 fős csapata ma már főleg a kutatás-fejlesztéssel foglalkozik. A teljes fejlesztési folyamatot követően, szakértők csoportja határozza meg a leggazdaságosabb előállítási módot. A végső összeállítási, tesztelési és minőség-ellenőrzési munkákat kizárólag házon belül végzik el.

A vállalat székhelye Crespellanoban található, mintegy 3800 négyzetméteren. A termelési részleg helyigényének növekedése miatt, néhány hónapja a késztermékek tárolása külön raktárban történik. A cég jelenleg körülbelül 60, többnyire mérnökökből álló csapatot foglalkoztat, és folyamatosan keres rátermett, kreatív kollégákat. [2017]

Tekintse meg aktuális termékkínálatunkat itt: Showtechnic Hungary – dBTechnologies termékajánlat 2020 április
A termékeket megtekintheti itt, a gyártócég hivatalos weboldalán (dbtechnologies.com)
A listában zölddel jelölt termékek most kedvezményes (akciós) áron vásárolhatóak meg!