BRAND – dimavery

A DIMAVERY márkanév sok éve tükrözi a német középkategóriás és teljesen átfogó hangszervilágot, amit kedvező áron juttat el az élő zene előadóihoz. Legyen szó egy kezdő tanulóról, vagy profi előadóról. A termékekről elmondhatóak, hogy ha odafigyeléssel használjuk őket, akkor hosszú élettartammal hálálják meg. Főbb termék csoportjai, melyeknek további alkategóriák is fellelhetőek a kínálatban az Ütős – Fúvós – Vonós – Pengetős hangszerek és kiegészítők.


A DIMAVERY 2004 óta gyárt és forgalmaz a nemzetközi piacon hangszereket. Apró lépésekkel folyamatosan erősítette meg a pozícióját. Az ésszerű alap választék, és a jól variálható bővítés lehetőségek közül elsősorban a Stratocaster, és Beatles basszus verziókat lehet példaként kiemelni. Mindkét stílus többféle színkombinációban rendelhető, és ez még csak a gitár kínálat.

A németországi fejlesztések gyártása Kínában történik megfelelő és precíz ellenőrzés mellett. A választék kiterjed a húros hangszerek mellett az ütősökre, a fafúvósokra, és a rézfúvósokra is. Szinte minden kapható a gitártól a hegedűig, a cajontól a francia kürtig.

Az SLM Sound, Light&More alapította meg a DIMAVERYnevet. 2009-ben a Steinigke teljesen átvette a márkanév feletti irányítást. A Steinigke Európa egyik legnagyobb showtechnikai berendezéseket forgalmazó cége. 

Filozófia

Kinek tervezi a DIMAVERY a hangszereit? Alapvetően mindenkinek akinek szenvedélye a zene. A gitárokat, dobokat, trombitákat és szaxofonokat kezdő és félprofesszionális zenészeknek is kínálunk. A profi zenészek akik nem engedhetik meg maguknak a drága hangszerek vásárlását tökéletes alternatíva lehet a DIMAVERY ezen kínálata.

A hangszerek jó választásnak fognak bizonyulni, mert sikerült ötvözni a magas minőség színvonalat a kedvező árral. Ez nálunk mindennapi követelmény, mert nem engedjük meg azt, hogy az alacsony ár gyenge minőséget eredményezzen. A központban végzett minőség ellenőrzés minden darab hangszerre kiterjed, és csak akkor kapja meg a termék a zöld utat, ha kifogástalanul teljesíti az előírásokat.

2015