BRAND – europalms


Az EUROPALMS márkanév pár éve jelen van a dekoráció és műnövény iparágban. Jó minőségű termékeinek köszönhetően széles, ötletadó palettával rendelkezik.

Az egyik és fő irányvonala a műnövény kollekció. A szálas virágtól kezdve a több méteres pálmafáig minden stílusban és méretben megtalálhatjuk mindazt, amire szükségünk lenne. Érdemes megemlíteni, hogy a termékek egy része eredeti fatörzzsel rendelkezik, de mű levelek is élő hatást tükröznek.

A kínálatban megtaláljuk a szezonálisnak mondható termékcsaládokat is. Ide tartoznak az ünnepek és évszakok jellegzetes tárgyai, díszei, kiegészítői. Az EUROLITE elemei is fellelhetőek több termékben is, ilyenek a világító dekorációval ellátott termékek. A gyártó cég igyekszik úgy kialakítani kínálatát, hogy teljes mértékben be tudjon rendezni, vagy fel tudjon díszíteni egy kis otthon, egy kávézót, vagy akár egy óriási klubbot.

És végül, de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni a mindennapokba beleillő és ajándéknak is kiváló dísztárgyakat (szobrok, szökőkutak, stb.), valamint a vállalkozások mindennapi üzemeltetését segítő termékeket is (világító táblák, figyelemfelkeltő elemek, stb.).


A növénydekoráció mindenhol jól mutat, legyen az szórakozóhely, hotel, uszoda, bár, könyvtár, nappali és még sorolhatnánk a közösségi helyeket, vagy otthonunk különböző zeg-zugát. Igen jól mutat, de hát ahol a helye lenne, sötét van, szétszedik a vendégek, nincs idő locsolni, drága, és még ki tudja mennyi kifogás születik, pedig van megoldás: EUROPALMS!

A márka nem túl régi, ám Európa szerte hamar köztudatba került, a kiváló minőségben forgalmazott műnövényeknek, és dekor elemeknek köszönhetően, melyekhez rendkívül kedvező áron juthat a vásárló. Nem kell locsolni! Strapabíróak! A sötétben is „megélnek”, és rendkívül élethű kivitelezésűek, a több kategóriában megvásárolható ál-zöldek. Ezek közül az egyik legkedveltebb a Karibi kategória.

Rengeteg fajtájú és kivitelű pálmafa között válogathatunk, melyekre jellemzően igaz, hogy a törzs természetes anyagok felhasználásával készül. Ezekből pár megnevezve a teljesség igénye nélkül: Főnix pálma, Kókusz pálma, Fan pálma. De mi van akkor, ha veszek egy pálmát, és elvész, vagy tönkre megy róla a levél? Kérdezhetné bárki. Erre a megoldás, az „alkatrészpótlás”, mely keretein belül, levelek, ágak rendelhetőek, külön a fákhoz, így nem kell megvenni újra az egészet, ha elhull egy-egy levél.

A másik kedvelt típus a Mediterrán növényzet. Ezek között fellelhető jó néhány, hazánkban is közkedvelt növény is, így, aki e kategóriából választ, láthatja, hogy mennyire élethű kidolgozásúak ezek a műnövények. Többek között rendelhető a Dracénák minden fajtája, különböző Yucca pálmák, Ficus-ok és az éghajlatra jellemző száras növények mindegyike. Ebben a kategóriában választhatunk különlegesen kivitelezett növények közül is, mint például a Bonsai fa, vagy az aranyeső fa, mely több színben kérhető. Ennél a kategóriánál is jellemző a valódi fából készített törzs, a különböző típusok tekintetében.

Az Őserdei nővények között is bőséges a kínálat. A más és más kivitelű Bambusz fák, Calatheák, Könnyező pálmák, Banán fák között válogatva tobzódhat a vásárló a bőség zavarában. Emellett szót kell ejteni a talajon élő növényzetről is amik között szintén dúskálhatunk. Ilyenek például az Areca pálmák, a Cycus pálmák, a Traliziák, illetve a különféle páfrányok, mint a Boston, a Cycus, vagy a Vadpáfrány.

Az európai növényvilág képviselőit is fellelhetőek a kínálatban. Ezek nagy része hazánkban is megtalálhatóak, a különböző tájegységekben, kertekben, erdőkben. Hatalmas a választék kúszó borostyánokban, és egyéb indás növényekbe. Borostyán, Colus,  Photos, Vadszőlő. A fák területéről is válogathatunk, úgy mint Oak fa, Szomorú fűz. Válogathatunk virágok között is. Ezek a virágok szép díszei lehetnek egy konferencia teremnek, vagy simán egy otthoni nappalinak. A színek orgiáját Rózsák, Liliomok és egyéb kompozíciók biztosítják.

Az EUROPALMS felvonultat, egy még egy úgynevezett SPECIÁLIS kategóriát is, ami a benne foglalt műnövények magas minőségi és kivitelezési színvonalát hivatott fémjelezni. Az ebbe a kategóriába tartozó termékek a megszólalásig hasonlítanak azokra a növényekre, amikről mintázták őket, többek közt eredeti méretben, ugyan is egy Banánfa a valódi 4,5 m-es pompájával kényezteti megvásárlóját. Tovább menve a kategóriában felfedezhetjük az 5 m-es Datolya pálmát is ugyan úgy, mint a Cannabist. Ebbe a kategóriába soroljuk továbbá az UV aktív műanyagból készült növényeket is. Ezek többnyire nem az élethűségre, inkább a látványra mennek.

Ha már UV, nézzük a márka egyéb dekorációs és kiegészítő kellékeit is. Ebben a kategóriában választhatunk a különböző színű álcahálók közül. Szintén ez a kategória foglalja magában a különböző anyagokat utánzó termékeket, mint pl.: a műmoha, a szobortorzók, vagy római oszlop utánzatok. Rendelhetünk Rúdacél Pantheont és kaspók, vázák armadájából szemezgethetünk. Szerepel a kínálatban cserép, fonott, vagy fémből készült kivitel is. Külön érdekességek a szobai szökőkutak és a világító díszszobrok.

2015