BRAND – laserworld

A Laserworld (Svájc) a showlaser rendszerek egyik meghatározó vállalata világszerte. A megőrzött hagyományok, valamint a folyamatos törekvés az újításokra voltak a Laserworld sikerének kulcsa. Széles termékválasztékát büszkén mutatja be, amelyek tökéletesen vannak pozícionálva a piaci helyzetben. A teljes fejlesztés és gyártás egy fedél alatt történik, biztosítva az ISO 9001 szabványokat.

A Laserworld termékek kiváló minőséggel bírnak magas technikai színvonal mellett. A Laserworld termékek megfelelnek az európai biztonsági szabványoknak, beleértve a CE, CCC, RoHS és GS bizonyítványokat is. A Laserworld termékek erénye a variálhatóság és rugalmasság, hogy a piac minden igényeinek megfelelően személyre szabhatóak legyenek. Ezek nyújtják a lehetőséget, hogy a Laserworld olyan termékeket állítson elő, amelyek minden tudást tartalmaznak, amely a lézer piacon napjainkban elérhető, valamint könnyen használható, kompakt berendezések formájában kerüljenek piacra.

Az ár/érték arány, akárcsak az azonnali rendelkezésre állás számunkra ugyanolyan fontos, mint a vevő számára. 2000 darab széria lézer a folyamatos raktárkészlet. Minden más modell nagyon rövid időn belül rendelkezésre tud állni. A nagy mennyiségeknek köszönhetően tartósan tudtuk árainkat csökkenteni. [2017]

Tekintse meg aktuális, kiegészítő termékkínálatunkat itt: Showtechnic Hungary – Laserworld termékajánlat 2020 március
A termékeket megtekintheti itt, a gyártócég hivatalos weboldalán (laserworld.com)
A listában zölddel jelölt termékek most kedvezményes (akciós) áron vásárolhatóak meg!