BRAND – marantz

BRAND - marantz

A legtöbb ember kedveli a zenét, azonban akadnak olyanok is, akik rajonganak érte. A Marantz is ezzel a fajta elköteleződéssel viseltet a zene iránt! A legjelentősebb célnak a szerző eredeti közlési szándékának közvetítését tartják. Éppen ebből adódik a Marantz filozófiája: “A zene mindenek előtt.”

“Range” és “Premium Range”
A Marantz két fő termékkategóriája. A “The Range” sorozat olyan modelleket kínál, amelyek rugalmasan illeszthetőek különféle rendszerekhez, felhasználók széles körét szolgálja ki kiváló minőségben. A “Premium Series” High-End minőséget testesít meg páratlan zenei élményt nyújtva a hi-fi tisztaságát kedvelő felhasználóknak is.

Az elmúlt évek alatt, további kategóriák alakultak ki, ilyen például a “Reference”, ezek modelljei tiszta zenei érzelmeket tolmácsolnak a felhasználónak.

Végül pedig a páratlan minőségű KI (Ken Ishiwata) modellek. Ken Ishiwata egy tehetséges audio tervező, aki nem ismer más érzést azon kívül, hogy a hang reprodukció szinte megérinti a hallgatót. Személyes aláírása a Marantz termékeken, kompromisszumok nélküli hifi jelképe.

Szemlélet
A Marantz mindennapjaink szerves részét képezi. Napjaink állandóan változó audio világában is a zene a legalapvetőbb összetevő. Összekapcsolja az érzelem és a vízió világát, a lejátszási élményt pedig szenvedéllyé formálja. Számunkra a reálisan elérhető hangminőség alapvető fontosságú.

Az egyedülálló Marantz hang mögött rejlő filozófia
Mi tudjuk, hogy a valódi hi-fi küldetése az, hogy varázslatos előadásmódót reprodukáljon. Ez a művész célja, ennek a megtapasztalása a mozikban. A zene, az ami a film történetének extázis és a fájdalom érzéseit tolmácsolja. A Marantz, tökéletes műszaki és technikai megoldásai megnyitják a hallgató előtt a zene hatalmát és érzelmeit, meghagyva az alkotó akaratát.

A mi örökségünk a műszaki tökéletességben az, hogy tudunk olyan komponenseket alkotni, ami egy felvétel előadói mondanivalóját -skálázást, hangszíneket, dinamikát – teljes hitelességgel kommunikálja felénk.

A zene varázslatos, és mi arra törekszünk, hogy a zene szállítója úgy nézzen ki, mint amilyen a hangminősége és a zenét is úgy érezzük, hogy az olyan jó, mint amilyennek hangzik. Célunk az, hogy minden általunk gyártott komponens technikailag és megjelenését tekintve is remekül illeszkedjen a hallgató életstílusához.

Büszkék vagyunk arra, hogy minden termékünk alkalmazza ezeket az elveket. Minden egyes szórakoztató-elektronikai termékünk képes a legélethűbb, legtisztább zenei előadást reprodukálni az ön otthonában.

Tudjuk, hogy a valódi hi-fi az előadás varázsának reprodukálásáról szól – ez a zenei érzés a művészek célja.

Mert a zene számít! [2017]

Tekintse meg aktuális termékkínálatunkat itt: Showtechnic Hungary – Marantz Pro termékajánlat 2019 február
A termékeket megtekintheti itt, a gyártócég hivatalos weboldalán (marantzpro.com)
A listában zölddel jelölt termékek most kedvezményes (akciós) áron vásárolhatóak meg!