BRAND – reloop

BRAND - reloop

A dj-termékeket gyártó cégek között a Reloop-nak igen érdekes pozíciót sikerült az elmúlt évek során betöltenie a világpiacon. Mostanra már az egyik legfontosabb dj-eszközöket gyártó európai cég. Egyedülálló termékeivel igyekszik felvenni a versenyt azokkal a többnyire amerikai és japán származású készülékekkel, márkákkal és gyártókkal, melyek jelenleg a dj-szakmát uralják.

Azokkal a cégekkel ellentétben, akik elsősorban Hi-Fi technológiával foglalkoztak korábban, a Reloop már a kezdetektől a digitális dj-termékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A Reloop egy igazi ,,garázs” méretű vállalkozásból nőtte ki magát egy majd 40 országot átfogó céggé, köszönhetően azoknak a dj-technikában jártas, specialista-kollégáknak, akik szakértelmükkel hozzájárultak a folyamatos növekedéshez.

Természetesen a márkához párosul a már jól megszokott német minőség, illetve egy páratlan ár-érték arány, amelyben talán a cég sikeressége rejlik.

Kérjük, tekintse meg a RELOOP termékeket gyártó cég hivatalos weboldalát, ahol teljes körű tájékoztatást kaphat az általunk is  forgalmazott dj és hangtechnikai termékekről. További információkért, árajánlat kéréssel, vagy rendeléssel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. TOVÁBB A GYÁRTÓ OLDALÁRA >>>