BRAND – roadinger

‘MERT A VÉDELEM IS FONTOS’

A ROADINGER márkanév egyenlő a biztonságos tárolással és szállítással, legyen az bármilyen dolog. Több száz fajta jó minőségű és megbízható termékből válogathatunk. Ha a sablon termékek között nem találjuk meg azt, amire szükségünk lenne, gondolkodhatunk egyedi gyártásban is.

Anyaguk szerint a következő csoportba tudjuk őket sorolni:

  • 7 és 9 mm-es rétegelt fából készült rack-ek. Mindkét esetben strapabíró alumínium záró elemekkel és béka, vagy pillangó zárral, továbbá jó minőségű fogantyúkkal ellátva. Igény szerint további erősített szerkezeti kialakítással.
  • Erős szerkezetű műanyagból készült rack-ek.
  • Könnyített és vékonyított, 3 mm-es alumínium rack-ek.
  • Jó minőségű és strapa bíró vászon táskák.

A gyártó cég természetesen igyekszik a mindig aktuális fény, hang dj technikákhoz alakítani a kínálatot, de vannak átfogó, általános termékek is. Itt gondolhatunk például arra is, hogy más iparágban, vagy a mindennapi életben szolgáló termékeknek is biztonságot kell nyújtani. A ROADINER ezt is figyelembe veszi.

Főbb termék csoportok: Dj technikákhoz és kellékekhez készült rack-ek, vászon és alumínium táskák / Hangtechnikákhoz készült rack-ek, szállítóládák / Fénytechnikákhoz készült rack-ek, szállítóládák / Általános szállítóládák, hordtáskák

2016