Infobox9 – PSSO csomagakció

PRIME HANGRENDSZER - MADE IN GERMANY
NÉMET GYÁRTMÁNYÚ, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HANG MEGOLDÁS KLUBOK SZÁMÁRA

A PSSO név is sugallja: PRIME SOUND (Club) SYSTEM professzionális hangrendszer, amely megfelel a modern klubkultúra minden követelményének. Ami egyedivé teszi, az a kiváló minőségű műszaki összetevők összessége és extravagáns formatervezés - mindez a prémium vezető CELTO Acoustique francia gyártótól származik.

RENDKÍVÜLI TERVEZÉS

A nyolcszögletű forma szándékosan kiemelkedik és változatosságot mutat a hangszóró rendszerek egyébként meglehetősen monoton megjelenésében. Az egyes alkatrészek (test, rács) színe szabadon választható a RAL klasszikus rendszer alapján. Ily módon a meglévő belső térbe való jobb integráció is lehetséges. Elsősorban klubokba / diszkókba ajánljuk, de tökéletes választás lehet Mobil Dj-knek is. A hangosítás terén, művelődési házak, színházak életében is tökéletesen megállja a helyét.

KÜLÖNBÖZŐ MÉRETŰ HANGSUGÁRZÓK

A rendelkezésre álló legfontosabb rendszerek egy kettős 8 (1" kürt), kettős 12 (1,5" kürt) és egy dupla 15 (6,5" kürt a közepekhez, kettős 1,5" kürt a háromszögekhez). A Prime-212 és a 315 két erősítővel is működtethető. A kettős 18 (PRIME-182) és a kettős 15 (PRIME-152) átveszi az alsó frekvenciatartományt. Rendelkeznek RMS kimenetekkel 3 kW és 1,4 kW. A maximális hangnyomásszint 142 dB és 136 dB.

A két koaxiális rendszer (10" mélysugárzó, 1" kürt vagy 12" / 1,4") tökéletes háttérrendszert képez. A kisebb helyiségekben azonban fő rendszerként is működhetnek. Kis méreteknek köszönhetően egyszerű és helytakarékos telepítést tesznek lehetővé.

A Prime rendszert egy speciálisan erre fejlesztett erősítő egészíti ki. Tökéletesen illeszkednek a komponensek, így a lehető legjobb teljesítményt érik el.

PSSO HANGRENDSZER REFERENCIÁK: RIO DISCO - ÓZDMONSTER BEACH - ÓZD