Rendelés – átvétel

Rendelés - átvétel

RENDELÉS – ÁTVÉTEL


Webshopunkban regisztrációt követően van lehetőség vásárolni. A leadott megrendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk. A levélben szereplő árat, mindig bruttóban adjuk meg, az áfát tartalmazzák. A vásárolt termék a rendelés leadásától számítva átlag 10 nap alatt érkezik meg, ami függ a gyártó cégtől. A termék megérkezéséről telefonon, vagy e-mail formájában értesítjük. A SHOWTECHNIC HUNGARY-nak üzlete nincs, de a rendelés személyes átvételére esetenként van lehetőség.

Ha házhoz szállítási lehetőségével kíván élni, akkor termékeinket az egész ország területén futárszolgálattal szállíttatjuk ki a megadott címre, telephelyünkre való beérkezésétől számított 48 órán belül. Ha az utánvétes fizetést választja, akkor termék átvételénél a futárszolgálat munkatársánál történik a fizetés. A számlát elektronikus úton küldjük a regisztrációkor megadott e-mail címre, ami szükség esetén a garancia érvényesítéséhez szükséges.  Ez esetben a házhoz szállítási díj bruttó 2.490 Ft. / csomag, ami a vásárlót terheli.

Előre utalásra is van lehetőség. A rendelést visszaigazoló e-mailhez csatoljuk a díjbekérőt két munkanapos fizetési határidővel. Ez esetben a házhoz szállítási díj bruttó 1.990 Ft. / csomag, ami a vásárlót terheli.

Kivételt képeznek a hosszú áruk, vagyis amiknek valamelyik oldala meghaladja a 250 cm-t. Ezek a termékek házhoz szállítási díjai külön kerülnek kiszállításra. Minden esetben egyedi díjszabást igényel, amit a szállítócég határoz meg és 50%-ban a Vásárlót terheli.

Például:
3 méteres traverz: bruttó 10.005 Ft. (Budapest) – bruttó 16.095 Ft. (Vidék)
4 méteres traverz: bruttó 13.340 Ft. (Budapest) – bruttó 21.460 Ft. (Vidék)
5 méteres traverz: bruttó 16.675 Ft. (Budapest) – bruttó 26.825 Ft. (Vidék)

A fenti összegek 50%-a terheli a Vásárlót.

A példa árak 1 db termékre vonatkoznak, tájékoztató jellegűek és nem minősül ajánlatnak. Több termék rendelése esetén a kiszállítási díj kedvezőbb irányba változhat. Hosszú áru rendelés estén mindenféleképp kérjen szállítási ajánlatot.

Cégünk bruttó 200.000 Ft. végösszegű rendelés felett 50% előleg megfizetését kéri, amely átutalással is teljesíthető! A visszaigazoló e-mailben díjbekérőt küldünk és a rendelést az előleg beérkezés megtörténtekor véglegesítjük.

FIGYELEM! A csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni. Ha sérült csomagolású termék érkezik, akkor mielőtt átveszi, mindenképp nyissa ki a futár előtt és győződjön meg róla, hogy a termék nem sérült meg. Abban az esetben, ha a termék is megsérült, nem kötelező átvenni. A futárszolgálat jegyzőkönyvet vesz fel és vissza hozza. Minden más esetben az átvétel kötelező! Ha a terméket átveszi, azzal elismeri, hogy sérülésmentes. Utólag ilyen kifogással nem élhet cégünk felé. Megértését köszönjük!

A lámpatestekhez általában nem tartozik izzó. Abban az esetben, ha a gyártó az izzót tartozékként mellékeli a lámpatesthez, akkor ezt a tényt a termékleírásban jelezzük. Ne felejtsen el a lámpatestekhez izzót rendelni! Izzót, neoncsövet a termék sérülékenysége miatt nem, vagy csak vásárlói felelősségre áll módunkban futárszolgálattal küldeni.